főoldal // megoldásaink // grafikai tervezés

Grafikai tervezés

Arculattervezés

A vállalatról alkotott képet nagymértékben az arculati elemek határozzák meg. A logó, a névjegy, a website és az azok összeállítása során használt különböző színek és formák döntő szerepet játszanak a jövőbeni kommunikációs stílus kialakításában, a vállalat azonosíthatóságában. Hiszünk abban, hogy a jól megtervezett arculati elemek hozzásegítik a vállalatot hosszú távú sikereihez, ezért ezekre a feladatokra különösen nagy hangsúlyt fektetünk.

Kreatív tervezés

A versenytársak közül kitűnni egy módon lehet: igényes, egyedi grafikai megjelenéssel. Kreatív munkáink során ezt szem előtt tartva igyekszünk figyelemfelkeltő, ugyanakkor stílusos, kreatív grafikai megoldásokat készíteni.

Webdesign

Egy jó website legyen könnyen kezelhető, logikus, kreatív, funkcionális, esztétikus; ezt összes ügyfelünk tudja. Nekünk egyetlen feladatunk van: mindezt megvalósítani a gyakorlatban.

Partnereink arculati elemeire ügyelve, a stílust ötvözzük a praktikummal. Felhasználóbarát alkalmazásokat készítünk értékes funkciókkal, hisz ezek mind kulcsszerepet játszanak a látogatók elégedettségében és így partnereink sikereiben.